Naša trgovina je začasno zaprta, vabljeni k nakupom v spletni trgovini ali po telefonu.
DANES ZAPRTO

Prijavite se na Emporium e-novice in bodite med prvimi, ki bodo seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi.

Za naročilo na e-novice, vpišite svoj e-naslov in kliknite na gumb "Potrdi".

Polja obarvana z rdečo so obvezna.

Vaš naslov e-pošte

Povlecite del sestavljanke na pravo mesto

S klikom na gumb soglašate in dovoljujete, da Magistrat International d.o.o. vaše osebne podatke (e-naslov) zbira, obdeluje, hrani in uporablja v namene neposrednega trženja in pošiljanja tedenskih elektronskih obvestil o akcijah in popustih, dogodkih in novostih.

Kratka predstavitev podjetja

Več kot 111 svetovno priznanih blagovnih znamk urbane, visoke in športne mode za ženske, moške in otroke, na enem mestu. Po nakupovanju se lahko spočijete v Cafeteriji Emporium ali koristite naše posebne usluge, kot sta modna svetovalnica in šivalnica.Fotogalerija

FOTOGALERIJA

Oglejte si Emporiumov foto album, njegovo zunanjost, utrinke z dogodkov in zvezde, ki so obiskale Emporium. Več o tem >>

Storitve in ugodnosti


Osebno svetovanje

OSEBNO SVETOVANJE

Mnoge ženske in moški v vsakodnevni naglici in v boju z velikim številom obveznosti nimajo časa za razmišljanje o nakupu novih "pravih" oblačil. Zato vam Emporium s pomočjo modnih strokovnjakinj nudi brezplačno svetovanje za vse priložnosti.
Več o tem >>

Nakupovanje na daljavo

NAKUPOVANJE PO TELEFONU

Nakupujte svoje najljubše blagovne znamke kar po telefonu. Preverite našo storitev nakupovanja na daljavo in si privoščite nekaj lepega. Več o tem >>

Darilni boni

DARILNI BONI

Včasih se znajdemo v situaciji, ko ne znamo izbrati darila, ki bi bilo primerno za nam drago osebo.
Če tudi vi ne veste, kako bi v teh prazničnih dneh razveselili vaše najbližje, vam svetujemo, da podarite Emporium darilni bon v vrednosti 30 ali 50 eur! Več o tem >>

Cafeteria

CAFETERIA

Po sladki kavi lahko zadiši tudi v Emporiumu, saj lahko kar med nakupi smuknete še na hitro družabno kavico v Cafeterio, ki se nahaja na osrednjem, dvignjenem delu prodajalne Emporium.

Šivalnica

ŠIVALNICA

V primeru, da je potrebno kupljene izdelke prilagoditi vaši velikosti, vam je na voljo naša šivalnica, kjer vam brezplačno zarobimo, zašijemo, skrajšamo ali podaljšamo.
Kontaktni telefon: 01 58 44 810

Načini plačila

NAČINI PLAČILA IN MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE

V naši trgovini lahko plačate z različnimi karticami - plačilnimi ali kreditnimi - Diners, Eurocard, Mastercard, Visa, Activa, Maestro ali Karanta. Pri plačilu z Diners ali American Express kartico vam ponujamo možnost plačila na obroke.

Blagovne znamke