Naša trgovina je spet odprta, vabljeni! Še vedno pa lahko nakupujete tudi v spletni trgovini ali po telefonu.
ODPRTO od 10.00 do 20.00
nalagam...

Subscribe to Emporium newsletter and be the first to find out about our offers, discounts, new arrivals and trends!

To subscribe to our newsletter, type your e-mail address and click ‘Subscribe’.

Fields coloured in red are mandatory.

Your e-mail address

Slide the puzzle piece to proper location

By clicking SUBSCRIBE you agree and allow that Magistrat International d.o.o. collects, processes, stores and uses your personal data (e-mail) for the purposes of direct marketing and sending weekly newsletters about special offers and discounts, events and new arrivals

PINKO NAS POPELJE NAZAJ V SEDEMDESETA

Za povečavo, kliknite na sliko.
Italijanska blagovna znamka Pinko je sinonim za modo, glamur in zapeljivost. Vedno znova poskrbi za izbran videz in pester nabor oblačil, ki so primerna za večerno toaleto, za svež videz na delovnem mestu, pa tudi za sproščeno popoldne. Letošnja Pinko modna napoved diši po 70-ih. In to ni novost, je trend, ki se neprestano vrača in prinaša ogromno potiskov, širokih hlač, dolgih kril in poudarja ženstvenost in eleganco.
Za vas smo izbrali nepogrešljive modne kose te večno mladostne italijanske blagovne znamke, kateri ne smejo manjkati v letošnji garderobni omari.

BREZČASEN SUKNJIČ
Pozabite na klasičen suknjič, ki se običajno kombinira z elegantno moško obleko. To jesen je namreč postal nepogrešljiv in vsestranski modni kos vsake ženske omare, ki bo dopolnil čisto vsak stil. 

pinko6

pinko2

ZLATA DOBA
Barve in vzorci z retro pridihom 70-ih se odlično povezujejo s Pinko identiteto, zlati in krzneni detajli pa dajejo piko na "i" topli oker in kamelji barvi. 

LOOK-1-G155-MY6-E6-Z99-AA01

pinko3

pinko4

pinko5

PUHASTE KOT OBLAK 
Pričakajte hladne jesenske dni v prijetnem objemu toplih plaščev.

pinko7

LOOK-1-G155-CY6-C4-Z99-AA01

POPESTRITE SVOJO JESEN
Živahni odtenki obarvajo še tako turoben jesenski dan. Popestrite svoj Pinko outfit z barvito torbico ali majico v igrivih odtenkih.

pinko10

pinko8

pinko9

Blagovne znamke